Welke Nike schoenen voor fitnesslessen?

Jack der Velde

Ik weet het niet, sorry.

Toen ik voor het eerst begon rond te rennen in Nike schoenen, was ik altijd verbaasd dat Nike schoenen waren eigenlijk een echt comfortabel paar schoenen te lopen in. Aan het einde van de eerste maand van mijn opleiding in Nike schoenen, heb ik al een heel fijn gevoel in mijn schoenen. Mijn voeten zijn niet pijnlijk meer en ik kan lopen voor ongeveer 10 mijl zonder pijn. Na ongeveer twee weken van de opleiding, begon ik het gevoel van de eerste pijnen tijdens het hardlopen, maar het was alleen een beetje erger dan voorheen. Dit gevoel heette de Nike pain killer (NMK) en het komt meestal alleen tijdens de run. Ik denk dat de reden voor deze pijnstiller was dat de NMK blokkeert de pijnstillers hormonen. In mijn geval, na twee weken van de opleiding, mijn NMK waren bijna onbestaande en ik voelde me prima. Ik begon weer te lopen met dezelfde Nike schoenen, en een week later voelde ik een ander soort pijn. Het was alsof de NMK werd steeds krachtiger, maar niet genoeg om echt pijn me. Ik wist dat deze pijn een bijwerking van de NMK moest zijn. Ik besloot om een pijnstiller te gebruiken in de eerste plaats, dus besloot ik om een kijkje te nemen op de NMK bijwerkingen. Na een zeer diep onderzoek en lezen, vond ik een paper uit de vroege jaren '90. Ik lees het volgende: De NMK receptor agonisten kunnen leiden tot een breed scala van systemische bijwerkingen. Tips over het gebruik van sportschoenen? Ik vond de volgende lijst van bijwerkingen interessant te zijn: Slapeloosheid. Slapeloosheid in de ochtend is de meest voorkomende, gevolgd door hoofdpijn en vermoeidheid, gevolgd door verhoogde eetlust. De meest voorkomende hoofdpijn is van de "P" van de pijnstiller, maar anders dan dat, mensen ervaren ook misselijkheid, braken en vermoeidheid. Mogelijke bijwerkingen van de NMK agonist clonazepam in de hersenen De NMK receptor agonisten worden het meest gebruikt voor de behandeling van slapeloosheid. Echter, ze kunnen ook worden gebruikt voor andere aandoeningen zoals migraine en bipolaire depressie. Ze worden al meer dan 10 jaar gebruikt in Europa en de VS. Helaas, de lange termijn resultaten van deze medicijnen zijn nog steeds niet bekend, en het is belangrijk om in gedachten te houden dat de NMK agonisten zijn geen remedie voor de aandoening. Ze zijn een behandeling om de pijn die deze medicijnen veroorzaken te beheren, en in veel gevallen zijn ze beter dan veel traditionele medicatie. De bijwerkingen van deze medicijnen zijn depressie en angst. Een van de meest gebruikte geneesmiddelen voor de behandeling van migraine en andere neurologische aandoeningen is het antipsychotica amisulpride. Als gevolg daarvan is het nuttiger dan sportschoen.