Wat zijn de verschillen met Nike sportschoenmodellen?

Jack der Velde

Nike schoenen zijn niet echt zo verschillend van die van andere bedrijven. Maar het verschil is niet helemaal duidelijk voor mij. Naar mijn mening is het belangrijkste verschil de stijl van de Nike schoenen. Bij andere bedrijven moeten we een speciaal type schoen zien, bijvoorbeeld Nike's Air Foamposite One of Air Zoom. In ons geval is het de Nike Air Zoom waar ik het hier over heb. Hier is het beeld dat je ziet in de eerste foto: Nike Zoom. Het is een interessante en andere look in vergelijking met de andere merken in de markt. De eerste keer dat ik in de winkel was was het erg interessant omdat ik niet zeker was wat te verwachten. Maar op het moment dat ik in de schoenen keek, was ik echt onder de indruk.

Ik heb een nieuw paar Nike Zoom en ik ben klaar om je mijn gedachten te laten zien. Wat maakt deze schoen zo bijzonder? Het antwoord: De Zoom is de eerste sneaker die ik ooit heb gezien met een volle middenzool. Ik heb het al over de Zoom gehad, maar laat me je vertellen over de hele middenzool. Zoals je wellicht weet, is de middenzool van Nike ingebouwd in het bovenkantje van schoenen, en het is belangrijk om te onthouden dat de Zoom eigenlijk meer lijkt op een sneaker met een sneakervormige middenzool. Een sneaker is gewoon een schoen met een schoenvormige middenzool. De Zoom heeft dus een middenzool, waardoor de Nike Zoom Air een middenzoolachtige constructie heeft. Toen ik de Zoom voor het eerst zag, was ik geschokt omdat ik nog nooit een sneaker had gezien met zo'n middenzool. Dus na een tijdje vroeg ik mijn vriend, Marc, die loopt de blog, 'Wat is de Zoom middenzool?'. Hij vertelde me erover en ik begon het te begrijpen. Dus in zekere zin heb ik mijn deel gedaan om de Zoom in de sneakermarkt te krijgen. Tips over het gebruik van sportschoenen? Je immers de meeste functionaliteit van de Nike Air krijgen via de middenzool van de Zoom Air. Het biedt de meest functionele Zoom Air-functies, zoals de Zoom Air Flex-middenzool, evenals vele andere Zoom Air-functies die mensen niet vinden in de middenzool van Nike Air. Als je goed kijkt, de Zoom middenzool is eigenlijk zeer vergelijkbaar met de air's middenzool, behalve dat het iets groter en breder dan de lucht middenzool.

Laten we bij het begin beginnen. De Zoom is een high performance schoen die speciaal is ontworpen voor basketbalschoenen en gebruikt door spelers van lang geleden. Het is een evolutie van een oude technologie, en is eigenlijk een merk dat bestond lang voordat de Nike Air's. De Zoom in de schoen werd uitgebracht in 2001 en werd een steunpilaar van basketbalschoenen. Dit betekent waarschijnlijk dat het sterker is dan sportschoen. En, net als al het andere in basketbal, was het een evolutie van wat we wisten en waar we waren. De Zoom is de enige schoen die niet is ontworpen voor mensen die korter zijn, maar ook geen bredere zool nodig hebben om de speler de juiste hoeveelheid ondersteuning te geven voor elk type voettype. De Zoom middenzool is een perfecte vorm om de voet te passen en de schoen is ontworpen om een flexibele schoen die niet alleen in staat is om maximale tractie te bieden voor elke voet, maar kan ook een breed scala van verschillende tractie.

De Zoom schoen is een schoen die voortkomt uit een lange geschiedenis.