Wat is het verschil tussen Nike Thea en Nike Thea Ultra Premium of wat ze worden genoemd voor vrouwen?

Jack der Velde

Thea, Thea is een schoen die speciaal voor vrouwen is gemaakt. De reden waarom is omdat deze schoen speciaal is ontworpen voor vrouwen en niet voor mannen, omdat de hiel is gemaakt voor een vrouwenvoet. Dus als je een nieuw paar schoenen wilt kopen, moet je een Thea Ultra Premium kopen.

Er is geen twijfel over mogelijk. In dit geval is het duidelijk omdat we exact dezelfde schoenen in verschillende kleuren in de meeste winkels kunnen vinden. Dit is de reden waarom het belangrijkste is of de prijs is hoog genoeg of niet. Als het te laag is, dan word je het wachten beu. En als het te hoog is, zou je in de verleiding komen om een paar te kopen waar je na de eerste week spijt van krijgt. De prijs is de belangrijkste factor. Als gevolg hiervan kan het beter zijn dan Trainingspak Kinder. Als de prijs te hoog is en het is de enige kleur die je hebt, dan is er een voordeel aan het hebben van een duur merk. Overweeg een ervaringsrapport sportschoen. De kleur is een geweldige manier om jezelf te onderscheiden van andere klanten. Je moet niet vergeten dat sommige klanten de voorkeur aan hun eigen kleuren te kiezen. Dit kan de reden zijn waarom je moet vragen om een bepaalde grootte als je een bepaalde kleur wilt. De maat moet in verhouding staan tot de rest van de schoenen van dezelfde stijl. Je een one size fits all schoen hebben, maar als je een paar koopt, moet je ook betalen voor de schoen. Sommige mensen geven de voorkeur aan een andere schoenmaat dan anderen. Bijvoorbeeld, als je wilt een schoen die ziet er goed uit met een polo shirt te kopen dan wil je misschien pick-up een maat dan de gemiddelde man, maar dat zou je kijken nog meer ongemakkelijk. Er is echter een manier om de schoenmaat die je hebt te veranderen.

Dit is waar de aanpassing en aangepaste maatvoering komt in. Hiermee kun je de perfecte schoen maken. In het begin heb ik geprobeerd om al mijn aangepaste schoen ontwerpen zelf te doen. Maar ik leerde al snel dat ik deze exacte ontwerpen niet kan maken omdat ik niet de juiste gereedschappen heb, en dus doe ik nu mijn aangepaste schoenen aan een lopende band. Het kostte me ongeveer 2 weken werk om de eerste schoen te maken. U gemakkelijk hetzelfde doen voor uw eigen schoenen. Je hoeft niets te weten over de werkelijke schoen ontwerp, en ik denk dat je blij zult zijn met de resultaten. Om de aangepaste schoen te maken, gebruik ik 3D-printen. Ik gebruik het zelf niet echt, want ik kan het me niet echt veroorloven. Maar ik gebruik het als referentie om ervoor te zorgen dat ik weet wat ik doe. Ik doe het als onderdeel van mijn diploma en ik denk dat het een leuke manier om te werken aan dit project. In deze blogpost zie je enkele foto's van de schoen die ik heb gemaakt. Als je van wat je ziet, u mijn werk op deze blog. Als u vragen of feedback over het project, laat dan een reactie en ik zal contact met u zo snel als ik kan. Ik heb een interesse in 3D-printen sinds ik een tiener was en het kostte me ongeveer 2 jaar om een betaalbare printer te vinden voor dit soort werk. Het eerste project dat ik maakte was in 2011 voor het project "Ekstrakten" [3D geprint skateboard] maar ik heb de machine in dat specifieke geval niet gebruikt. Na een tijdje vroeg ik me af wat de toekomst in 3D-printen in petto had.