Terwijl ik test

Jack der Velde

Op het eerste gezicht, zou je verbaasd zijn om te leren dat het een vrij eenvoudig proces.

Stap één: We nemen een kijkje op de merknaam van de sport schoeisel. Wat is de beste? Is het merk alleen de naam, of is het iets specialer? Ons testteam bepaalt welke merknaam we willen gebruiken voor elk paar sportschoenen dat we kopen. Vervolgens gebruiken we een eigen testmethode om te controleren of de merknaam niet verandert tijdens de productie. Tot slot analyseren we de materialen die in het productieproces worden gebruikt. Het testen wordt gedaan voor elk paar schoenen dat we testen. Stap twee: We evalueren de kwaliteit van de schoenen aan de hand van de volgende criteria: Hoe is de zool van de schoen geconstrueerd? Is het stijf genoeg om te lopen, of gewoon te zwak voor het werk? Is het vetersysteem flexibel genoeg voor zowel de enkel als de voorvoet? Is de enkelsteun goed afgesteld? Is het bovenste deel van het bovenwerk zo flexibel als het zou moeten zijn? Als de schoenen niet aan deze criteria voldoen, zoeken we naar manieren om ze te verbeteren, waaronder het toevoegen van veters, het toevoegen van ondersteuning aan de enkel en voorvoet, of het wijzigen van de constructie.

Te vaak mensen zien een review op een product en dan is het product wordt verkocht zonder ooit echt testen op een testbank. Dit is helemaal niet onze zaak. Bijvoorbeeld, in onze recente review van de New Balance Shoe in New Balance 812, gaven we het een 5 van de 5 en hadden geen tijd om het te testen op onze eigen, dus het product kreeg de 5 sterren rating die we wilden. Wat nog belangrijker is, is dat veel van de producten op onze website worden beoordeeld in de context van hun eigen categorie, bijvoorbeeld, onze herziening van de Saucony Xtrax Super Fly was een overzicht van de hele Saucony collectie, maar zoals we allemaal weten, schoenen in die categorie hebben de neiging om een slechte rap te krijgen voor het niet hebben van een demping demping. Dus we wilden echt een beetje verder gaan dan ons gebruikelijke proces, door een nieuw product te nemen, een product dat we niet vertrouwd waren met, en het testen ervan op dezelfde manier als een echte raceschoen in dezelfde omstandigheden als we het zouden uitvoeren.

U meer lezen over de redenen voor dit beleid hier.

We zijn blij om te zien dat Adidas, Nike, NikeLab, adidas, adidas Originals, Nike Air en adidas Originals, hun producten niet langer rechtstreeks op deze blog zullen verkopen. We zijn ook blij om te zien dat andere sportschoenen merken, zoals Saucony en Kith, zal ons ondersteunen door het geven van ons een kans om hun producten hier te promoten. De blog is actief onder een strikt embargo, zodat we onafhankelijk kunnen blijven. Dit wil niet zeggen dat we niet zullen blijven sportschoenen en de sport die zij vertegenwoordigen te dekken, maar er zullen niet meer advertenties of links tussen de blog en deze merken. Voor meer informatie over de blog of als u ons wilt steunen, zijn wij blij met uw opmerkingen. We zijn erg actief op Twitter, dus als je je gedachten wilt delen over waar we over schrijven, kun je dit doen met behulp van de hashtag #adidasBlog. Als je de blog leuk vindt, deel het dan met vrienden. Je onze Facebook-pagina ook leuk vinden, zoals onze Pinterest-borden, en ons volgen op Twitter.

We hebben een grondige kennis van het product, evenals de geschiedenis van het product, en gebruiken ons onderzoek als een gids. Het doel is om u een eerlijke, evenwichtige en informatieve evaluatie te geven. Ik heb ook een blog die kijkt naar de sportieve markt voor andere categorieën, waaronder reiskleding, outdoor accessoires, kleding en schoeisel. Ik ben ook zeer geïnteresseerd in de zakelijke kant van de sport, dus mijn adviezen hebben de neiging naar de "zakelijke kant". Mijn blog behandelt een breed scala van verschillende onderwerpen: schoeisel, accessoires, en outdoor kleding. Ik hou van sportkleding en ben een regelmatige bezoeker van mijn lokale running winkels, en ook naar verschillende sportartikelen verkooppunten. Ik ben een trots lid van de Royal Dutch Running Club en een hardloper en atleet. Mijn opleiding en werk zijn beïnvloed door hardlopen, dus ik heb de neiging om een sport fan. Ik ben een groot fan van de triatlonsport en ben actief in het Nederlands elftal.

De producten die worden toegekend in de top 10 categorieën krijgen ook hun eigen sectie binnen de blog.

We delen graag onze keuzes van de beste producten die we gebruiken om te dragen. We doen niet alleen aan sport, maar we behandelen ook een breed scala aan andere soorten producten, van gezondheid en schoonheid tot boeken, muziek en technologie. We proberen de beste schoenen en kleding te vinden tegen de beste prijzen. Wij zijn toegewijd aan uw tevredenheid, en willen u helpen bij het vinden van de schoenen die bij uw smaak passen. We geven je niet alleen de beste prijzen, we vertellen je ook over onze favoriete stijlen en de redenen waarom we ze hebben gekozen. Als je wilt dat we je schoenendealer of een vriend zijn, stuur ons dan een bericht op Facebook, Twitter of onze blog. Bedankt voor het stoppen door en stay tuned voor meer spannende blogs over schoenen, mode en nog veel meer. Als je dit leuk vindt, abonneer je dan op onze blog en blijf op de hoogte.