About me

Jack der Velde

Mijn visie

Mijn passie is sportschoenen en ik ben meestal te vinden in de winkel.

Een goed voorbeeld van wat er gaande is in de schoenen afdeling is degene die ik zelf (een Vibram FiveFingers) op dit moment. Dit bijzondere paar kreeg ik eind augustus/begin september 2014 voor mijn verjaardag. Dit zijn mijn laatste twee Adidas paren in mijn collectie die ik niet ga nemen om een Italiaanse bruiloft als het is erg koud hier in Nederland en het is heel warm als ik naar Italië. Ik koop altijd het laatste paar van het jaar, maar dit jaar was er zo veel dat ik besloot om ze weer te kopen. Degene die ik kreeg was een grijs met gele stiksels, de ene in het grijs is degene die ik ga houden. Ik was van plan om een soort van recensie te schrijven over deze schoenen, ik kocht een van hen afgelopen vrijdag, ik droeg de schoenen voor een beetje in mijn laatste artikel en ik vond ze leuk, maar toen ik ging op een paar runs in hen de volgende dag, kreeg ik het gevoel dat ik niet graag hen.

Mijn motto is: Sport is de levensader van een team. Ik vind het leuk om een goede baan van het uitleggen van de sport in gewoon Engels, met wat humor, met de hoop dat je het grappig vindt en hopelijk iets te leren, ook.

Bedankt voor het stoppen door, Jack Bekijk de volgende links om een idee te krijgen van de huidige stand van zaken in sportschoenen in Nederland: De meest recente Publicatie van de Nederlandse mode-industrie, Fototek, is momenteel in druk. De Nederlandse publicatie Komponiet staat op haar achtste nummer sinds de oprichting in 2001. De publicatie bevat alle sporten, inclusief alle aspecten van sport en de schoenenmarkt. De Nederlandse Sportfederatie (DNV) heeft ook een artikel gepubliceerd op hun website, Het Sportjournaal van DNV. Het Nederlandse tijdschrift Vandaag richt zich op de wereld van sport en bedrijfsleven. Zo bevatten ze een artikel over de geschiedenis van tennisschoenen in 20

Mijn Ebook, dat Sports Choenvergelijk heet, is 's werelds enige bijbel van alle sporten. Je mijn boeken vinden in de Kindle Store bij Amazon en in de iBooks store bij apple.

De eerste editie van Sports Choenvergelijk (alias "Sports Book" of "Sports Choenvergelijk") werd in 1995 door mij in Nederland uitgegeven, en sindsdien heb ik het verkocht in een aantal andere landen, voornamelijk in de Verenigde Staten en in Europa. Maar dit boek is al bijna zeven jaar uit druk. Daarom ben ik blij om de tweede editie van het boek te introduceren. Voor deze nieuwe editie moest ik serieus onderzoek doen. Ik kwam erachter dat het boek meer dan een miljoen exemplaren had verkocht in andere landen, maar er waren geen andere Engelstalige edities. Daarom breng ik het boek uit in het Engels, maar ook in het Nederlands. Ik hoop dat het een groot succes wordt. Om deze reden heb ik duidelijk gemaakt dat de inhoud is veel veranderd. Dit betekent dat u veel nieuwe feiten en feiten vindt die nog nooit eerder in het Nederlands zijn gepubliceerd. En je zult meer dan 500 nieuwe feiten over de Nederlanders kunnen vinden.

Op sociale media vind je me op Twitter, Instagram, Snapchat of Facebook. Ik schrijf over alle dingen die gerelateerd zijn aan sport, maar ook over de dingen die voor mij interessant zijn, en dat zal jou ook interesseren.

In feite ben ik ook een grote fan van fotografie, dus het zou een echte eer zijn om de kans te hebben om met je samen te werken, lieve lezers. Daarnaast heb ik het grootste respect voor elke sportschoen en de merken die ze maken, en ik hoop dat ik je kan helpen met wat op dit moment een uitdagende en interessante uitdaging is. Met dat gezegd zijnde, ik denk dat de beste oplossing is om mij in te huren en te zien hoe dit werkt voor u, en natuurlijk, met uw feedback en suggesties, ik weet zeker dat we de perfecte oplossing om u de meest innovatieve producten mogelijk te vinden.

Mijn vader vertelde me altijd dat "Ik zal alleen naar mijn familie te zien als ik iets kan dragen wat ik zelf heb gekocht, zal ik niet op zoek naar een nieuw paar". Ik heb naar veel verschillende schoenen geweest, en dit is mijn favoriet. Het is op mijn pols en in mijn hand voor meer dan een decennium nu. Ik werd geïnspireerd door dit bedrijf om de meest originele, unieke schoenen te maken. Ik ben ook bekend om het dragen van zwart en grijs, dus ik was enthousiast om deze nieuwe schaduw beschikbaar. Mijn vader is een fan van mij en mijn broer, dus ik wist dat ik veel steun zou krijgen.

Ik wilde iets creëren dat echt speciaal zou zijn en dat was niet alleen mijn eigen idee, maar ook iets unieks. Ik denk dat het me gelukt is. Deze stijl van de schoen is heel anders dan alles wat ik ooit eerder heb gemaakt.